the image of courses

IT.MM1.MODUL.0.Hx
Multimédiás anyagok készítése (rövid)

Ebben a kurzusban megismeri az alapvető multimédiás alkalmazások használatát: képes lesz hang, kép és videó szerkesztésre, animáció készítésre, szerzői rendszerek használatára és megtanulja a Wordpress használatát.
False
registered False
in_cart False
is_course_full False

invitation_only False
can_enroll None

can_add_course_to_cart False
Enrollment is Closed

A kurzusról

Kedves Hallgató! Ebben a kurzusban megismeri az alapvető multimédiás alkalmazások használatát: képes lesz hang, kép és videó szerkesztésre, animáció készítésre, szerzői rendszerek használatára és megtanulja a Wordpress tartalom szerkesztő rendszer kezelését. Ez a kurzus jó lehetőséget ad arra, hogy megismerje a teljes folyamatát a multimédiás termék előállításának és kiválassza azt a területet, amely a legjobban érdekli.

Témakörök:
A számítógépes multimédia fogalma, multimédia hardver, hálózatok, alkalmazások; MPC szabványok; Multimédia adatok és modellezésük, információ visszakeresési technikák, memóriakezelés; Multimédia prezentációk és környezetek; Multimédia engineering, keretrendszerek, szerzői rendszerek; Álló és mozgókép digitalizálása, tárolása, megjelenítése; a hangok felvétele tárolása, visszajátszása, mesterséges hanggenerálás; hangállományok. video szerkesztési eljárások; animáció készítése; Flash anyagok készítése; hipermédia rendszerek; virtuális rendszerek, videokonferencia rendszerek.

Előkövetelmények

operációs rendszer használatának ismerete

Oktató(k)

Course Staff Image #1

Staff Member #1

Biography of instructor/staff member #1